CE- keuring

Al onze producten zijn CE- gekeurd en gecertificeerd en staan onder voortdurende controle van MPA NRW– Materialprüfungsamt Nordrhein-Westfalen. Onze producten hebben als extra keuring bovenop de standaard CE- keuringen het MPA NRW Quality label keurmerk.

Veilig en zeker, met 30 jaar garantie!   

30 jaar garantie op ThermoVast en ThermoPellet, zo zeker zijn wij van de kwaliteit van onze producten bij Thermo Products! Daarom hebben wij onlangs besloten om de garantie op het ThermoVent DWL(K) systeem ook te verlengen naar 30 jaar!

Alle producten bij Thermo products zijn CE- gekeurd en gecertificeerd door het keuringsinstituut MPA NRW. De keuringen en controle vinden 2x per jaar plaats. Alle producten zijn daarbij voorzien van een “Quality Label” van MPA NRW. Dit is een extra keuring en test bovenop de standaard CE- keuring.


Let op: de garantie is alleen geldig mits er voldaan is aan de installatie/montage en gebruiksvoorschriften behorende bij deze systemen.  

Onze rookgasafvoeren, veilig & vertrouwd 

 Onze rookgasafvoeren zijn onder andere MPA- CE gecertificeerd.
Door te installeren volgens de installatievoorschriften wordt er voldaan de Nederlandse bouwbesluiten. 

Rookgasafvoeren van eigen bodem! 

Wij gebruiken onze kennis en ervaring om uw vragen over schoorstenen om te vormen tot een passende schoorsteenoplossing. Als u eens wilt zien hoe we onze kennis vertalen naar een product: bezoek onze productie en showroom in Vlissingen, waar de rookkanalen nog op Zeeuwse bodem worden vervaardigd. 

Thermo Products denkt met u mee!

Technisch advies over het installeren, samen innoveren, het kan bij Thermo Products.
 Wij denken graag met u mee om te komen tot de beste schoorsteenoplossing.